D2: Mag het licht aan? (iets eerder…)

Onze guppen krijg je niet heel gauw gek als een tegenstander het overwicht toont. Ze blijven ballen en proberen er het beste van te maken. Soms hebben ze zelf nog niet in de gaten hoe dit beter/makkelijker/slimmer kan, maar daar zijn uiteraard de trainingen voor!

Feyenoord had wel een hele goede keeper en dat was vooral de eerste helft wel een probleem. Bij alle schoten op het doel ontbrak er iets… PASSIE!

De 12-3 achterstand in de rust was daar een duidelijk gevolg van. Dat gezegd hebbende in de bespreking, werd de tweede helft toch een iets ander verhaal. Meer passie in je schoten en ga vooral eens verdedigen, want daar win je het als eerste.

Ineens ging het “licht aan”! De verdediging was een stuk beter, vooral de laatste 10 minuten. Toen kwamen de echte onderscheppingen en was de stoomboot weer op koers.

Ballen werden met passie gegooid en al was het nog een uitdaging om te scoren bij die goede keeper, het eindresultaat was er wel naar.

Eindstand 14-8