GC1: De laatste zaalwedstrijd

Vandaag de laatste zaalwedstrijd als GC1, uit tegen Vires et Celerritas GC1. Eerder dit seizoen was de uitslag 22-20. Dus dat betekent focus vanaf minuut 1 en niet je tegenstander onderschatten.

Gelukkig zat het met de focus vandaag wel goed. Vooral in de 1e helft zaten ze er bovenop. Dit resulteerde dan ook in een 4 – 17 ruststand.

In de 2e helft veel meer geëxperimenteerd met spelers op andere posities, daardoor liep de score niet hoog op en stapte ze met een verdiende 10-24 van het veld.

Waar het de thuiswedstrijd nog moeizaam ging, ging het vandaag een stuk beter. Het was een mooie generale voor het tournooi in België komend weekend.

Het was een mooi zaalseizoen. Met 10 zeges, 3 verloren wedstrijden en 1 gelijkspel ben ik heel trots op welke stappen jullie dit seizoen hebben gemaakt.

We gaan nog even knallen in België en dan begint het buitenseizoen alweer, wat gaat de tijd toch snel. Wel weer lekker op Roda spelen!