GC1: Stabiel zijn is ook goed!

Vandaag stond op het programma Unitas’63 HC1 tegen Roda’71 GC1.
De bekende strijd om het oranje.

Marieke kon helaas niet aanwezig zijn voor de individuele tips en helaas konden Joppe (Blessure), Thiago (Blessure), Casper (Marathon lopen) en Max (Atletiek wedstrijden) er helaas niet bij zijn. Het geeft wel wat ruimte op de bank aangezien er 7 wissels zijn als iedereen aanwezig is.

Unitas’63 is een bekende tegenstander waartegen we vaak hele leuke en sportieve wedstrijden spelen en vandaag was geen uitzondering.

Roda begin goed aan de wedstrijd en bouwde een kleine voorsprong die eigenlijk de hele wedstrijd niet in gevaar is gekomen. De lat en de paal hebben ook geweten dat we er waren , maar liefst 8x hebben we deze weten te raken. De ruststand was 5-8 en de einduitslag is 10-17.

Het team is zo gegroeid en heeft vandaag echt laten zien dat het zonder de afwezige ook gewoon lekker kan scoren. Werklust was hoog en het schuiven en helpen van elkaar was mooi om te zien.

Miloud: De rots in het goal , menige bal gehouden en de laatste 10 min mocht je even het veld in en pik je dan toch je doelpuntjes mee

Maja: Het rustpunt achterin , vandaag heb je eindelijk wat meer drang naar voren laten zien , dat was fijn om te zien. Ook een wedstrijd uitspelen gaat je steeds beter af!

Selm: Vandaag zat je wat lekkerder in je vel en dat is dan gelijk te merken aan je doelpunten. In de verdediging sta je ook steeds beter. Hou vol!

Niene: Je bent de laatste tijd echt wat beter gaan spelen. Zeker verdedigend ben je echt vooruit gegaan. Aanvallend ga je ook steeds vaker voor je eigen kansen. Blijf daar mee doorgaan!!

Laura: Vandaag op wel 3 posities gespeeld , ook op je minst favoriete,  maar je doet het dan wel. 2 lekkere doelpunten gescoord en verdedigend goed gewerkt. Lekker bezig!

Viënne: Aanvallend niet je beste spel laten zien , maar verdedigend weer als een huis. Vandaag niemand geblesseerd,  ook weer een pluspunt.

Queenchely: De linkerhoek bevalt je prima en dat straal je ook uit , lekker je doelpunten meegepakt. Je maakt het mij nog moeilijke met keuzes voor posities!

Caithlyn:  Het maakt niet uit waar je speelt, alles doe je zoals het hoort. Aanvallend lekker je doelpunt meegepakt, in het doel ook weer de nodige ballen tegen gehouden.

Fay: Vandaag je 2e wedstrijd en ik zie al zeker verbetering ten opzichte van de 1e. Helaas was je conditie niet zo best dus voortaan maar op tijd naar bed. Je gaat er wel komen, echt waar!

Simon: Wat heb ik genoten van je vandaag. Gewoon dribbelend een break van onze 9 meter naar hun 9 meter en dan ook nog scoren. De glimlach op de gezicht was goud waard. Je gaat echt met de week beter spelen. Blijf jezelf zo verder ontwikkelen.

Jullie trotse coach