Meiden B: Een goed begin is het halve werk

Ja, een nieuw seizoen en nieuwe kansen.

Als 2e jaars B zullen we misschien wel een keer kunnen winnen.

Er is onder aanvoering van Erik goed getraind en de meiden hadden er zin in.

Begin deze week bij Imke een vinger uit de kom, waardoor we Lisanne van de meiden C als reserve hadden gevraagd.

Maar dit team bestaat uit bikkels. Een uur voor de wedstrijd geeft Imke aan het toch te willen proberen. Dat zegt iets over de instelling.

We moesten tegen DES. Nog niet zo bekend voor ins, dus even kijken hoe het zich ontwikkeld in het veld.

Op voorhand aangegeven dat we hard moesten werken SAMEN met elkaar. Dat werd goed in de oren geknoopt. Hard werken en dat deden de meiden. Vanaf het eerste moment was de focus er. We stonden als een muur te verdedigen en als de verdediging toch gepasseerd werd stond Brenda als een huis te keepen.

Aanvallend was het zoeken naar de gaten, maar we waren creatief genoeg om enkele keren een opening te vinden. Noël vond 3 maal het net, ook Fleur een maal. Einduitslag was 4-2. Met name de verdediging was perfect. IN de aanval zal nog hard geoefend dienen te worden op vrije worpen en het zoeken van gaten.

Maar we hebben de eerste punten te pakken. Ik ben trots op jullie meiden. Kunnen we weer bouwen aan de volgende wedstrijd. Komende week tegen de mede koploper (is niet zo moeilijk….. na een wedstrijd), de Meeuwen.

We gaan ervoor.

Een trotse coach.

Lisanne, bedankt voor ons te helpen. Ook jij stond je mannetje (vrouwtje) Toppie!

Ow, ennu, vergeet niet hier op te klikken!