HS2: Gewonnen?

Daar staan we dan… Na twee en een halve maand niks gedaan te hebben moeten we het opnemen tegen Snelwiek. Zonder hele hoge verwachtingen en afwezigheid van Stephan moesten we het doen. Eén voordeel we hebben er twee nieuwe spelers bij. (Lorenzo en Luuk)

En daar begonnen we dan… In het begin liep het nog even stroef en wilde het niet echt vlotten, toch stonden we de gehele wedstrijd voor. Met snelle balletjes en goed spel hebben we de wedstrijd naar ons toe getrokken. Zelfs ik stond verbaasd van hoe we zijn gegroeid na vorig seizoen. Er moet nog veel gedaan worden maar het ging erg lekker deze wedstrijd. En net zoals vorig seizoen winnen we gewoon de eerste wedstrijd! Met een mooie eindstand van 27-23 stapten we met een grote glimlach het veld af…..

Nu het persoonlijke deel:

Martijn
Deze grote gozer was echt een beer op het veld. Hij stond goed te verdedigen, had een enorm schot en zelfs met een geblesseerde arm gooit hij ballen er in. Alleen nog meer durven gooien en het komt het wel goed met jou!!!

Erik
Ow ow me lieve coachie… Ik weet het nog goed…. Toen ik bij de C kwam was hij mijn grote voorbeeld….. En nu nog steeds. Zelfs als hij wat ouder wordt en wat slomer gooit hij er weer 2 geweldige ballen in. Het enige wat je moet doen om hem goed te laten spelen is hem gewoon een beetje opfokken en dan komen de geweldige assists en doelpunten vanzelf. Goed gespeeld ouwe!

Luuk
En daar is onze man die ons stuurt en leidt. Waar het nodig was zei je wat er fout ging en iedereen luisterde naar je. De kapitein van het gezonken schip heeft het schip weer laten drijven… Goed gespeeld gozer, alleen nog effe oefenen vanaf de  hoek te gooien maar dat komt vanzelf want je bewegingen zijn wel goed.

Lorenzo
Jemig wat ben ik blij dat je terug bent. En wat een versterking. Je was weer van topwaarde met je snelheid en loopwegen. Goed gespeeld goos!! En volgende training gaan we oefenen op de breakies want die specialiteit ben je nog niet verleerd..

Raymond
En daar is hij dan… Geweldige actie… Er langs en scoort!! Wat ben jij gegroeid in je spel opeens. Naast het verdedigen (wat iedereen al wist dat je dat kon) begin je aanvallend ook echt steeds beter te worden. Trots op je ouwe!!

Michael
Sjeminee.. Zelfs zonder de bal is hij in de aanval misschien wel de belangrijkste factor. Met al die spares en blokken ben je echt fenomenaal! Verdedigen als een steen en aanvallen als een kei, dat deed je fantastisch. Ik ga je meer proberen te zoeken op de cirkel want je staat vaker vrij dan ik door heb. Ga zo door!!

Alexander
Wat een kei deze gozer. Voor de wedstrijd zeuren dat hij niet meer zo lenig is en zo,… En dan de meest onmogelijke bewegingen maken om toch al die ballen er uit te halen. En wat een wedstrijd heeft die gespeeld! Alle ballen voor Alex gewoon. Naast het keepen ook nog bijna gescoord, alleen de wind speelde parten. Geweldig gespeeld gozer!

Stephan
Foutloos gewoon.

We gaan er hard aan werken om er een top seizoen van te maken.

We kunnen het

Eén voor allen en allen voor Heren 2

Jochem