DB1: Hard trainen en werken met elkaar loont

Zaterdag Savosa Thuis. Vorig jaar konden we ze niet hebben, dit jaar waren we beter voorbereid.

De afgelopen weken veel en goed getraind en de opkomst is redelijk goed. Dat zal lonen en zich uitbetalen.

Opdracht was goed samen te werken.

Na een zeer slechte warming up had ik er nog weinig hoop op en dat vertaalde zich in het veld. De overtuiging was er niet vanaf het begin en dingen die normaal goed gingen liepen niet.

Wel bleek dat we in de breedte meer konden in de aanval. Noël werd de eerste helft niet gevonden, terwijl Iris het op de heupen kreeg.

In de rust aangegeven dat we toch meer als team moesten spelen, wat daarna ook beter werd opgepikt door de meiden. De combinaties liepen beter en we konden het doel beter vinden. De hele wedstrijd ging gelijk op en dat bleef tot de laatste minuut. Ik weet ook dat ik als coach dan ook erg fanatiek ben en zeker wil winnen en de meiden ook naar voren wil schreeuwen (brulcoach…). Gelukkig had het zijn effect. Met de onder aanvoering van een perfect keepende Brenda konden we de voorsprong steeds behouden en wonnen we met een doelpunt verschil 12-11. KANJERS.

De coach en trainer hebben ook na de wedstrijd meteen kunnen aangeven waaraan gewerkt dient te worden, wat wel nodig is om meteen te bespreken met de meiden.

Meiden we zijn trots op de teamprestatie en hopelijk kunnen jullie het zaterdag vasthouden! De lastige uitwedstrijd tegen de Treffers. We hebben ze pas 2 maal gehad op het toernooi!!!!

Maar de 2 overwinningen van dit jaar maken mij al erg blij.