D-Force #1: Wennen… Allemaal wennen…

Zaterdag 1 oktober, de eerste dag van de nieuwe maand en tevens de maand waarin we alweer voorzichtig uitkijken naar het zaalseizoen. Saturnus ’72 in Ridderkerk en gelukkig gewoon droog.

De scheidsrechter gaf aan niet helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwe spelregels, maar al snel bleek anders. Het is een heel gedoe om naast de normale zaken ook nog rekening te houden met de maximaal 3 verdedigers op de cirkel, maar dat had hij toch wel heel snel onder de knie.

Aan leiding geen gebrek, het enige gebrek wat wij hadden was iets met lengte en gewicht…

Ondanks de 19-9 verlies (wat ook makkelijk 19-17 had kunnen wezen) was weer al te duidelijk dat de coach geen Heren C-team voor zich heeft staan (en oh oh oh wat mist hij die tijd!!)

Dus weer terug op de training en dan gaan we lekker Riley vervelen door WEER dezelfde oefeningen te doen, net zolang tot men wel doet wat er gebeuren moet.

Er zit veel handbal in dit team, het zal alleen nog even duren voordat we dit echt goed en elke wedstrijd gaan zien.

Komende trainingen gaan weer in het teken staan van breed en diep, niet op een kluitje in het midden en hoeken van diep naar de 9 meter of over de cirkel. En de opbouwers…. Stelletje F-jes…! Foei! Minimaal op 12 meter afstand!

Stuiten en kijken is ook nog een aandachtspuntje.

Nou, da’s toch niet zo veel?

Had je dit allemaal onder de knie, dan rollen jullie zo’n team als Saturnus gewoon op.

Dat bedoel ik maar, het komt wel goed!

Sgt.