Meiden B: Conventus, een lastig begin

Zaterdag in de morgen naar Zwijndrecht. In de wetenschap dat we kansen hadden deed me als coach al huiveren. Aangegeven zeker ons eigen spel te spelen en kijken naar de open ruimten.

De tegenstander speelde niet snel, waardoor wij juist meer snelheid wilden maken. Het resulteerde in een zeer zwakke eerste helft, waarbij iedereen niet aandachtig speelde. De openingen zagen we niet en het afronden was meer dan slecht.

Gelukkig hebben we de rust aan kunnen grijpen om iedereen wakker te maken. Duidelijker aan te geven hoe we stonden en hoe we de gaten in moesten lopen. Ook de inzet moest een stuk beter dan het was.

Deze keer hebben de meiden dat in hun oren geknoopt. Er werd veel feller verdedigd, waardoor we ook sneller een break-out konden lopen. Zeker de laatste 10 minuten speelden we vrijuit en scoorden doordat ook ieder echt wilde winnen. We stonden niet meer op de cirkel en hielden de tegenstander ver van het doel. (Brenda stond weer lekker te keepen)

Uiteindelijk hebben we als team het perfect gedaan en samen de overwinning binnen gehaald. En het is opvallend dat we allemaal het doel wel vinden, de ene week de ene en de andere week de andere! Een goede teamprestatie

Komende week zal Erik mijn honneurs waarnemen en hoop weer op een goede instelling!

Een trotse coach

Voor de statistieken:

0 – 1: Fleur

0 – 2 : Rianne

1 – 3 : Noël

2 – 4: Fleur

5 – 5 : Demi Polak

6 – 6 : Rianne

6 – 7 : Demi Polak

7 – 8: Fleur

8 – 9 : Fleur

8  – 10: Iris

8 – 11 : Rianne

8 – 12 : Fleur

9 – 13: Noël

9 – 14 : Demi Polak

9 – 15 : Noël