C-meiden: Blessureleed

De titel zegt het eigenlijk al, de meiden worden geteisterd door blessures op dit moment. Lieke is al een tijd geblesseerd aan haar enkel, Nina blijkt verrekte bekkenbanden te hebben, Otte heeft scheurtjes in haar spier in haar heup, Laila heeft last van haar voet en Lisanne van haar schouder. Dat is meer dan de helft van het team. Gelukkig bleek woensdag dat Lisanne mocht spelen van de fysio en is ze vakkundig ingetaped. Lang leve de fysio 🙂 Dan missen we nog steeds 4 speelsters dus haastig op zoek naar aanvulling, dat bleek niet makkelijk te zijn. Gelukkig waren Joëlle, Noa en Lysanna (allen uit de D2) bereid om op hun vrije zaterdag ons team te komen versterken en liet Laila weten dat het beter ging met haar voet en ze toch wilde proberen te spelen.

Met een ander team dat we dus eigenlijk gewent zijn reisde we af naar Berkel en Rodenrijs waar TOGB op ons wachtte.

Lisanne wist al snel het eerste doelpunt te maken maar al even snel lag de gelijkmaker er al weer in. Maar doordat er goed geconcentreerd verdedigt werd en super goed gekeept was dat in deze 1e helft ook het enige tegendoelpunt die we te verwerken kregen. In de aanval liep het eigenlijk ook wel lekker, ondanks de andere opstelling, ander team en het wennen aan elkaar. Door de doelpunten van Lisanne (3) , Laila (5) Noa (1) en Joëlle (1) konden we tegen alle verwachtingen in met een ruime voorsprong de rust ingaan (1-10)

In de 2e helft scoorde TOGB al snel maar toch waren het weer Laila en Lisanne die de voorsprong verder konden uitbreiden. Maar bij de stand van 3-14 zag je dat de meiden moe werden. Het spel werd chaotisch, de ballen werden niet meer goed afgespeeld, de snelheid verdween en TOGB wist daar goed van te profiteren en konden nu zelf makkelijker tot scoren komen. Maar door de grote voorsprong bij de rust kwam de overwinning niet meer in gevaar. Bij 7-17 floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. Een mooie overwinning meiden, allemaal hard gewerkt! Noa, Joëlle en Lysanna bedankt voor jullie hulp en inzet!

Lisanne, Laila, Ruby, Danique, Kayleigh en Katie bedankt voor jullie inzet en positiviteit. Het is wennen om zonder de vaste maatjes te handballen maar door elkaar goed te helpen en te ondersteunen wisten jullie een hele goede wedstrijd neer te zetten. Mijn complimenten.

Lieke, Nina en Otte heel veel beterschap en sterkte met de blessures. We hopen dat jullie er snel weer bij kunnen zijn.

Vergeet de boekjes niet van de grote clubactie!!!