Die F1 meiden

img-20161029-wa0001_resizedDie F1 meiden, wauw!! Wat doen ze het goed! Wij (Mischa en Charlien) hebben het voorrecht om sinds kort de coaches te zijn van deze meiden en wat is het leuk om te doen!

Afgelopen zaterdag mochten onze meiden spelen tegen TOGB. En dat hebben ze gedaan hoor en hoe!! Niet alleen hebben ze met een prachtige eindstand 11-1 ( of Tessa is het 12-1 😉 gewonnen, maar de manier waarop maakt ons heel erg trots.

Zo hebben ze veel overgespeeld en gunden ze elkaar de bal. Natuurlijk willen onze meiden het liefst allemaal aan een stuk door scoren, maar samen doelpunten scoren is nog veel leuker!!

Behalve scoren werd er verdedigd als een huis. Thirza en Danique hadden de cirkel verdeeld en allebei lieten ze niemand er tussen. Nikki, Tessa en Lois waren de losse verdedigers en gingen op iedere tegenstander met een bal af om het ze moeilijk te maken. En dat is gelukt. Maar 1 tegen doelpunt. Heel goed verdedigd.

Helaas is Lorena voor een tijdje uitgeschakeld door een blessure, meis van harte beterschap, je wordt gemist hoor!!

Nog even kort een klein persoonlijk berichtje:

Tessa: Wat weet je goed de hoekjes op te zoeken bij de doelman van de tegenstander, zo maak je nog meer doelpunten

Nikki: Wat kun jij knap verdedigen. Als een klein bijtje zoem je om iedereen heen. Heel goed om te zien!

Thirza: Niemand ging langs jouw verdediging. Je liet ze een stukje komen zodat ze dachten dat ze een kansje maakten, maar nee nee dat liet je niet gebeuren. Je stond als een huis!

Danique: Ook jij liet niemand langs je verdediging. Heel knap hoe je jouw deel van de cirkel verdedigde. En ook bij de aanval stond je heel vaak goed vrij.

Lois: Wat kun je knap vrij lopen en je maakt steeds meer doelpunten. Knap hoor!!

Nog 1 klein tipje voor iedereen: Probeer de bal in de hoeken van het doel te gooien als je wilt scoren

We hebben zin in de komende wedstrijden. Laat de tegenstanders maar komen. Door goed samenspel, een goede verdediging en superkeepers gaat het helemaal goed komen.