DS2: Gelijkspel in Maassluis

Na de wedstrijd van de meiden C mocht daarna gelijk dames 2 aantreden tegen Unitas. Ook dames 2 was in het groen vandaag, doordat Unitas in het oranje speelt.

Roda begon super sterk aan de wedstrijd. De verdediging zat goed dicht, er werd lekker gekeept en ook de aanvallen verliepen lekker. Hierdoor konden we op een voorsprong komen. Pas bij de stand van 0-4 kon Unitas voor het eerst ons net vinden. De bal ging lekker rond en er werden een paar mooie doelpunten gemaakt. In de verdediging werd er op het eind van de 1e helft wat meer ruimte weggegeven waardoor Unitas ook wat vaker het net kon vinden.

Ruststand was 7-7.

In de 2e helft werd er weer hard gewerkt, maar ook Unitas werkte hard waardoor ook de 2e helft op een gelijke stand eindigde. Eindstand 12-12

Doordat ik eerst bezig was met de wedstrijd van de meiden C weet ik niet meer precies het scoreverloop van dames 2 maar wat ik nog wel weet is dat: