HS1: De kleine dingen

Na een goede start van het seizoen komt er altijd een wedstrijd waarin het minder gaat. Helaas was dat vandaag. Ventura is een ervaren team waar we het de laatsten keren moeilijk tegen hebben gehad en pas 1 keer van wisten te winnen. We moesten dan ook als team op scherp staan om hier de punten mee te nemen. Dat was vandaag helaas niet het geval.

Zonder Carlo en Niels (geblesseerd) begonnen we met 1 wissel prima aan de wedstrijd. Verdedigend stond goed en aanvallend werden goede kansen gecreëerd. We konden na een kwartier spelen en paar punten uitlopen op Ventura. Echter waren het de kleine dingen waardoor we die voorsprong niet lang konden vasthouden. De heren van Ventura kwamen beter in de wedstrijd en konden voor rust zelfs uitlopen op ons. Dit verschil wisten we in de tweede helft ook niet meer goed te maken.

Het verlies van vandaag is een kleine tegenvaller na de goede start. Ook omdat er vandaag meer in had gezeten. Helaas zijn er teveel kleine dingen die ons genekt hebben vandaag. Slordig in de passing, verkeerde keuzes, niet scherp genoeg in de verdediging, te snel schieten. Punten waarop we dan ook gelijk allemaal in meegaan.
De komende weken staan een aantal sterkere tegenstanders op het programma. Volgende week zondag zijn we eerst nog vrij. Komende 2 weken de tijd om de goede lijn van afgelopen weken weer op te pakken zodat we deze wedstrijd snel kunnen vergeten.

HS1