F1: Woman of the Match!

Afgelopen zaterdag mochten we op bezoek bij HVOS in Spijkenisse. Omdat we nu drie kwartier voor de wedstrijd verzamelen, kunnen we de wedstrijdanalyse goed bespreken met onze meiden 🙂 Vooral ons motto ” Scoren is goed, Samen scoren is beter ” zit er goed in.

Helaas is Lorena voorlopig nog niet van de partij (volgende week komt ze ons aanmoedigen). Onze gast van de dag was “Noella”.
En ja, ook met Noelle in ons team ging het weer fantastisch. Ondanks de overkill van de tegenstander (ze hadden 10 spelers) deden we gewoon ons ding.

Met Noella in de eerste helft in het doel en Nikki in de tweede helft kregen we maar 3 doelpunten tegen. Mede dankzij het goede verdedigen van Nikki en Danique en het opjagen van onze tegenstander door Tessa en Lois kreeg onze tegenstander weinig kansen.

Ook met het overspelen ging het weer fantastisch. Wel moeten onze meiden blijven opletten en de bal nog meer overspelen. Want scoren blijft toch wel heeeeel leuk. Om deze reden gaan we de meiden nog meer stimuleren om samen te spelen.

Dit doen we door iedere wedstrijd een ” Woman of the Match” (vrouw van de wedstrijd) te kiezen. Degene die dat is heeft overzicht op het spel en probeert zoveel mogelijk samen te spelen. Deze week is onze Woman of the Match: Nikki! Super goed gedaan meid.

We hopen dat dit alle meiden stimuleert om nog meer samen te spelen zodat iedereen aan de beurt komt!

Dames… Het was weer een feestje en kunnen we de 13-3 overwinning weer bijschrijven.

20161106-f1-620161106-f1-1 20161106-f1-2