Meiden B: Niet compleet tegen HVOS

Op voorhand wisten we helaas dat we niet compleet waren, 3 vaste speelsters waren door diverse verplichtingen niet aanwezig. Er restte ons een zware uitwedstrijd tegen HVOS, waar we op het veld redelijk konden bijblijven, toe we compleet waren.

Gevraagd of de meiden C en oplossing konden bieden, wat gezien hun blessures ook niet mogelijk was. Gelukkig kwam er een helpend hand van Ruth. Ze speelde met haar meiden D de wedstrijd daarvoor ook bij HVOS en 2 meiden wilden ons helpen.

Talitha en Noa, waren zo stoer en sterk om te helpen. De vraag natuurlijk  ze zoveel mogelijk te sparen, wat ook is gebeurd.

We begonnen voortvarend en de eerste aanval trof meteen doel. Ik ging me als coach ook opmaken voor een lekker middagje, maar daarna stopte het ook. Ik kon ook weinig anders wisselen om iets te forceren, waar de tegenstander ook duidelijk gebruik van maakte en door de snelle vermoeidheid gingen ze ook steeds sneller gooien. Voor Brenda helaas geen houden aan. (je blijft een topper).

Tegen de meiden van de D ook aangegeven dat ze wel een actie mochten maken op de hoeken.  Gelukkig niet tegen dovenmansoren gezegd. De eerste aanval op de hoek kreeg Talitha de bal en gooide snoeihard in de kruising. Topper!! Ook Noa  deed nog een goede poging, maar helaas.

Meiden van de D. Toppers, bedankt voor de hulp!

Hopelijk komende weken weer compleet, we krijgen nog een aantal stevige potjes, maar we zullen er staan.

Marcel