C- Meiden: Bijna compleet :)

roda-cd

Na 1 weekend geen wedstrijd gehad te hebben mochten we dit keer naar Schiedam om het tegen DWS op te nemen.

Otte, Laila, Lieke en Nina waren er vandaag weer bij dus we zijn  bijna weer  compleet. Katie is er hopelijk de volgende keer ook weer bij.

De meiden hadden er allemaal zin in en begonnen enthousiast aan de wedstrijd. Kayleigh wist de eerste aanvallen van DWS te onderbreken door er goed tussen te springen en de bal te onderscheppen. Lisanne en Joelle wisten de eerste doelpunten binnen te schieten en Roda dus op voorsprong te zetten.

DWS wist in het begin de stand weer gelijk te trekken, maar de Roda meiden waren lekker op dreef en het doel van DWS werd goed onder vuur genomen. Soms een beetje pech in de afronding, zeker 6 ballen raakte met volle kracht de paal of de lat. Met name een bal van Kayleigh was schitterend: onderkant lat, tegen de paal en er aan de andere kant weer uit.

Ruby had een hele mooie beweging en haar schot had zeker ook meer verdiend, net voorlangs de paal naast het doel. Maar naast de ballen die er net niet in gingen, werden er toch ook zeer leuke doelpunten gemaakt. De verdediging stond ook weer lekker en Danique had weer geweldige reddingen in het doel. Ruststand 5-12.

In de 2e helft werd het spel in het begin wat rommeliger , met name kregen we wat meer balverlies, DWS kreeg wat meer ruimte en werd er soms te laat aangepakt in de verdediging.  Maar de meiden hervonden zich en er werden weer leuke aanvallen opgezet.

Eindstand 12-25

Goede wedstrijd meiden!

Groetjes Marian