F1: Tikkie-Takkie handbal

Sorry voor het late verslag.

Afgelopen zaterdag mochten we afreizen naar het verre Hellevoetsluis om het tegen Helius op te nemen. Deze keer hadden we zelfs een wissel, omdat Tirza en Noëlla mee konden doen en F2 vrij was.

Na een kop koffie en een beetje zeuren over de afstand 🙂 gingen onze meiden verkleden. In onze oranje shirtjes en zwarte broekjes deden we gezamenlijk een professionele warming-up.

Zoals we elke wedstrijd weer vertellen aan de meiden “scoren is leuk maar samen scoren is leuker” was de warming-up al een feestje om te zien. Met perfect samenspel, loopwerk en goede passing was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Vooral in de eerste helft waren het Barcelona achtige taferelen van Roda kant. Tikkie Takkie handbal, waarbij iedereen werd aangespeeld en meerdere meiden de kans hadden op het goal te schieten. Maar ook bij balverlies waren onze bijtjes een doorn in het oog van de tegenstander. Bijna nooit kon de tegenstander een gaatje vinden om te schieten. En als er dan al een keer werd geschoten dan stonden onze doelvrouwen ” Lois en Nikkie” als een huis.

Nadat in de eerste helft de winst al zeker was, was de concentratie in de tweede helft een beetje weg. Misschien kunnen we dat volgende wedstrijd nog iets verbeteren.

Komende week een vrij weekend om daarna weer keihard aan de bak te gaan tegen Twist uit Vlaardingen

Woman of the Match van deze wedstrijd is geworden Tessa

20161119-f1-05 20161119-f1-01 20161119-f1-04 20161119-f1-02 20161119-f1-03