Meiden B: Hard werken loont

Zoals de kop al aangeeft, door hard te werken hebben we een mogelijkheid om een wedstrijd te laten kantelen. Op voorhand deed iedereen erg makkelijk over deze wedstrijd, tegen de ploeg net boven ons. Gelukkig aangegeven dat overschatting op de loer lag. Dat hebben de meiden de eerste helft goed in hun oren geknoopt.

Snelle aanvallen, goed druk zetten en zorgen dat we hard werken. Dat lukte de eerste helft erg goed, waardoor we goed een voorsprong op konden bouwen. Snelle acties met veel baltempo maakte dat we ook beter het doel konden vinden. (rust: 12-7)

De 2e helft was helaas het tegenover gestelde, geen druk en alleen een bal rond laten gaan. (2e helft: 4-4). Wat we wel deden in de 2e helft is een aantal zaken uitproberen, waardoor er wel nog een aantal leuke doelpunten volgden.

Wat de meiden zeker de 1e helft hebben laten zien is dat hard werken loont, daardoor vielen de gaten in de verdediging en konden we een ruime voorsprong opbouwen.

Iedereen heeft hard gewerkt, waardoor ook de keeper het makkelijker kreeg en we zelfs break-outs konden lopen.

Ik ben trots op alle meiden. Jullie kunnen het en dat heeft iedereen gezien.

Jullie zijn Toppers: Brenda, Imke, Demi, Demi, Rianne, Noël, Francisca, Fleur en Iris.

Voor de penningmeesters: Noël: 6, Rianne: 3, Fleur 4, Demi Pi: 1 en Iris 2.

Volgende week zal een andere pot worden. Twist is de koploper, maar we laten het kaas niet van ons brood eten en starten zoals vandaag de eerste helft