C-meiden: Tegen de koploper

Dit weekend moesten we naar Vlaardingen waar Twist onze tegenstander was. Twist staat samen met Savosa bovenaan en is een team wat veel weet te scoren in hun wedstrijden.

Lisanne was er dit weekend niet bij maar verder waren we gelukkig compleet. De 1e helft verliep moeizaam. De tegenstander stond stug te verdedigen en de Roda meiden lieten zich hierdoor een beetje imponeren. Er werd door de meiden dan ook weinig gescoord. De ruststand waas 10-1 in het voordeel van Twist. Dit komt niet vaak voor.

In de rust met de meiden gesproken en afgesproken er gewoon voor te gaan. Je niet gek laten maken door de tegenstander.

In de 2e helft ging het een stuk beter. De aanval ging beter lopen, we hadden soms de pech dat de bal er via de paal weer uitging of dat doelpunten werden afgekeurd voor lopen of een vrije bal mee. De verdediging was zeer goed en ook de keepster was lekker op dreef. Het was dan ook zeer duidelijk dat de Roda meiden niet onder deden voor Twist. In de 2e helft werd er gelijk gespeeld. (3-3) Doordat we met een ruime achterstand de rust in gingen kwam de eindstand op 13-4 maar gezien de 2e helft geeft de stand niet de juiste verhoudingen weer.