D-Force #1: Oliebollenwedstrijd

Vandaag mochten de boys van D1 het opnemen tegen Ventura. Maar de eerste helft was het na 3 doelpunten bekeken. Van het “opnemen tegen” was zeker geen sprake met de 18 doelpunten van Ventura in DE RUST…. Was de maandagtraining te pittig?…

We verdedigen eigenlijk totaal niet, laten alles maar toe zoals we aangepakt worden en doen dit niet terug, stuiteren weer veel te lang en net te laat met afspelen… Piesboogjes over een verdediging naar het doel omdat we “moeten” gooien anders scoor je niet (al weet je zelf al bijna zeker dat met zo’n piesboogje je ook nooit scoort). Geen vertrouwen in het rondspelen en geduld hebben…

Heeft iedereen vandaag een eigenwijze IKKE in het veld rondlopen? Ergens wel een beetje. Veel “tussen de regels door” opmerkingen gaan tenslotte over posities; “ik wil niet daar staan”, en “ik ben beter daar” en meer van dit soort flauwekul. En als men dan wel op de juiste plek staat komen er weer opmerkingen over iets wat de scheidsrechter niet zag en arme jou is overkomen.

KAPPEN MET DIE ONZIN!!

JE STAAT OP HET VELD WAAR JE STAAT, JE TRAINT OM TE WETEN WAT JE MOET DOEN!

DOE HET DAN OOK! WORDT EEN VENT!

Dit is slechts een klein deel van hetgeen er in de kleedkamer (!) werd besproken in de rust.

He,… Wat zijn het toch leuke kereltjes… Soms wil je ze wel eens helemaal plat knuffelen, maar dat tieren heeft toch ook wel wat hoor!

18-3 eerste helft, 30-14 tweede helft. Tadaaa… Hier had knuffelen nooit geholpen!

Je ziet dus dat je een tweede helft verliest met 12-11… Als je in de eerste helft net zo speelt als in de tweede helft, dan kom je daar een stuk verder mee!

Dus guppen, voor straf geen oliebollen, want dit was jullie oliebollenwedstrijd!

De tweede helft heb je niet goedgemaakt wat fout ging (anders had je gewonnen) maar wel duidelijk laten zien dat er veel meer in dit team zit.

Nog één weekje trainen, daarna vakantie en dan zondag 8 januari mag je je goede voornemens laten zien tegen Indus.