F1: Start met een wissel in 2017

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar! En met voor het eerst een wissel! Super fijn dat Lorena weer mee doet en dat het F1 team aangevuld is met Tirza en Noella.

De meiden waren door de lange vakantie helemaal niet vergeten hoe ze een goede wedstrijd moesten spelen. Muurtje, bijtje en keeper. Alle rollen werden goed uitgevoerd. Daarnaast kreeg iedereen op de bank de taak om te kijken voor tips en tops. En de meiden hebben allemaal hun best gedaan!

De tip blijft om meer met elkaar over te spelen en goed vrij te lopen. Wat top gaat is de energie die alle kinderen geven, hoe goed ze naar de aanwijzingen luisteren en het plezier die van iedereen afstraalt. Dat maakt ons als coaches hartstikke trots!!

De Woman Of The Match was deze keer zeker Lorena. Ondanks dat ze er een tijd uit geweest is snapte ze goed wat de verschillende rollen (bijtje, muurtje) waren en ging ze super goed om met alle aanwijzingen. Knap hoor!!

Naast Lorena hebben we 2 toppers van keepers gezien. Goed gedaan Tessa en Lois!!
Nikki was weer een super middenvelder die goed ziet waar de kansen liggen. Enne Nikki je mag gewoon proberen te scoren, ook dat kun je heel erg goed! Gewoon doen. Danique en Noella hebben samen een muur neergezet waar de tegenstanders niet tussendoor konden komen. Daarnaast stonden ze ook vaak vrij, waardoor er goed gescoord kon worden. Applaus!!

We hebben zin in de rest van het zaalseizoen. Meiden ga zo door!