D-Force #1: DTT

Helius heeft gewonnen met 10-16. Laat dat maar meteen duidelijk zijn. Het was ook echt een wedstrijd welke ik niet onder woorden kan brengen. Dan maar een afkorting… DTT

Tja, het kan overal voor staan. De Trump Trophy, “It’s gonna be great!” of beter “It was tremendeous!” Maar eigenlijk was het meer Dikke Trage Taart, want het gaat erg slecht met verdedigen. Voor een groot deel staan we daar maar een beetje, kijken om ons heen en laten het over ons heenkomen zonder ook maar iets te ondernemen. Traag, geen zin, futloos of lui, de jeu van een beetje teamspirit was vandaag ver te zoeken in ieder geval.

Lange ballen, boogjes, te laat aanspelen, niet kijken, het was niet echt een representatieve wedstrijd voor wat er in zit.

Dus… Defence Tactics Training, dat staat er deze week op het menu.

Om de gemoederen (vooral de mijne) toch maar te sussen, heb ik beloofd dat we aan het einde van het seizoen maar weer een Slagroom Battle houden. Al was het maar voor mezelf om jullie duidelijk in te wrijven dat de taart eigenlijk niet verdiend was. (Maar hij was wel lekker!)

Sgt