Meiden B: Veel blessures en wat een invallers

In de laatste wedstrijd is Iris hard aan haar schouder getrokken, waardoor ze minimaal 4 weken niet kan spelen. Tevens was Demi geblesseerd aan haar knie.

We hadden een belangrijke wedstrijd te spelen in de onderste regionen.

Marian en Ruth brachten uitkomst. 2 Invallers, Sy’rai en Joëlle wilden ons graag helpen! Daar wordt je als coach erg blij van. Deze meiden schrokken wel dat de B meiden zo groot waren, maar ze kregen alle vrijheid om te mogen spelen. Zo gezegd zo gedaan.

We starten slecht en kregen in no time 2 doelpunten om onze oren, terwijl wij erg slordig speelden.

Gelukkig konden we ons daar overheen zetten en ging het aanvallend beter lopen. Noël, Fleur en Joëlle pikten de doelpuntjes weer mee en dat was het sein om meer vrijuit te spelen.

Sy’rai pikte haar doelpunt mee en daarna ging het lopen. Onder aanvoering van een hard werkende Rianne kreeg iedereen meer ruimte en met name Joëlle maakte daar goed gebruik van. Zelfs de break-out ging lopen en we konden de ruimte steeds beter benutten.

Rust:

In de rust aangegeven dat foutjes gemaakt mochten worden en iedereen meer de ruimte kon opzoeken ging het makkelijker. De verdediging ging nog beter werken en Brenda stond weer als een muur in de goal.

Met name Joëlle liet zien dat ze niet bang is en goed druk kan zetten. Deze topper scoorde naar liefst 7 maal en was het toonbeeld van onverzettelijkheid.

De meiden waren super blij met Sy’rai en Joëlle. Daardoor gewonnen met 9-17. Altijd lekker om zo een goede pot te spelen.

Sy’rai en Joëlle, bedankt voor jullie hulp en doelpunten. KANJERS.

Volgende week tegen de nummer 1. Zal minder makkelijk gaan!

Marcel

 

Joëlle: 7

Noël: 4

Fleur: 3

Rianne: 2

Sy’rai: 1