D-Force #1: Conspiracy Theory

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. 19-15 verlies tegen TOGB. En het is altijd wel interessant om te observeren hoe het team analyseert waar het allemaal aan gelegen zou kunnen hebben. “Dat was cirkel!” en “Dat was echt geen penalty!” en “Die duwde me!”. In alle uitingen zat zeker een kern van waarheid, maar is dat de reden van verliezen?

Het feit dat een groot deel wel beter heeft verdedigd dan de wedstrijden ervoor, werkt alleen goed als je hetzelfde tempo erin houdt als je zelf in de aanval gaat. Dat ontbreekt nog duidelijk. Weer slechts een enkeling die de boel op sleeptouw probeert te nemen, maar het grote deel blijft toch erg traag in de omschakeling. Maar was dat nu de reden van verliezen?

Nee, het is iets anders. Een geheimzinnige kracht die tegenwerkt vandaag en een complot vormde tegen ons. Dwarsliggend en haaks op de feiten om te kunnen scoren.

DE PAAL…

En niet te vergeten in levende vorm ook nog een keeper die we blindelings wisten te raken bij vele schoten.

Het zou zo maar 19-25 kunnen zijn geweest als dat complot niet gesmeden was tegen ons.

Of is het iets tussen de oren met gewoon goed gooien om te scoren? Vast wel!

Jammer guppen, niet iedereen was scherp vandaag, een paar die warm moesten draaien en sommigen zijn nog steeds niet warmgedraaid. Het syndroom van “seizoenseinde” nadert weer, dus tijd voor wat pret tijdens de training volgende week in de hoop dat het 25 graden wordt!

De laatste wedstrijd tegen Twist en dan bouwen we lekker af richting het toernooi!

De coach