HS1: Twist

Afgelopen zondag reisden de Heren af naar het pittoreske Vlaardingen voor het  4e competitieduel. De regen had even plaats gemaakt voor heerlijk nazomerweer om in te handballen. Twist was voor ons een onbekende tegenstander dus we waren benieuwd en gemotiveerd.

De eerste helft begon een beetje rommelig, eigenlijk was het merendeel van de wedstrijd zo. Er werd niet goed afgerond, passes kwamen niet altijd goed aan en er was te weinig rust in het spel. Toch bleven we de tegenstander constant een paar puntjes voor, mede doordat we in de verdediging niet teveel weg gaven. We gingen met een ruststand van 9-11 limonade drinken.

Het eerste gedeelte van de 2e helft was niet best, Twist knokte zich samen met de scheidsrechter terug in de wedstrijd en het stond 16-16. Het is altijd zwak om de scheidsrechter de schuld te geven, maar er waren heel wat discutabele momenten en pingels tegen. Toen David (Ook wel bekend als Thijs) niet de rode loper had uitgelegd voor de hoek van de tegenstander werd hij met twee minuten het veld af gestuurd.

Gelukkig bleven we ons eigen spel spelen en door middel van offensief verdedigen, snelle tegenaanvallen en afstandsschoten van Stefan en Carlo kwamen we weer op voorsprong. Niels probeerde hier ook nog zijn steentje aan bij te dragen, maar kreeg de volgende dag een mailtje uit Duitsland dat ze zijn bal hadden gevonden. (Grapje Niels, wel lekker verdedigd)

Uiteindelijk werd het 22-25 en konden we met een tevreden gevoel en twee punten op zak naar huis!