HS1: Het sneeuwde doelpunten

Nog net voordat heel Nederland plat lag door 5 cm sneeuw, was iedereen op tijd in de Zevenkampse ring voor de 5e wedstrijd van het zaalseizoen. Deze keer stond Oliveo op het programma en iedereen was klaar om zich 110% in te zetten.

Vooraf aan de wedstrijd stonden we een minuut stil bij het overlijden van de schoonvader van Carlo. We waren erg blij dat hij in deze lastige periode tijd vrij maakte voor wat afleiding.

We begonnen de wedstrijd erg sterk, er werd goed verdedigd en de ene na de andere break-out vloog er in. In het eerste kwartier werden er slechts 2 normale aanvallen opgezet. De tegenstanders, die zonder wissels en coach op kwamen dagen, stopten al in de 1e helft met snel terug om te verdedigen. Aan het einde van de eerste helft stond het 18-8.

In de 2e helft gingen we door met hetzelfde spel, sommigen gingen zelfs nog sneller lopen toen Thijs vanaf de kant riep dat we eens rustig een aanval op moesten zetten.

Toch werd het spel een stuk slordiger, er waren veel slechte passes en onnodige verdedigende fouten. Egoïstische goaltjesdief Peter is in de 2e helft niet eens op eigen helft geweest. Toch hebben we het verschil nog flink kunnen uitbouwen. De keeper van de tegenstander was erg onder de indruk van het feit dat treinen tegenwoordig ook op spa rood rijden.

Na 60 minuten stond er een overtuigende 36-17 op het scorebord. Zo’n 30 van Peter en 6 van de rest.

Na de wedstrijd hebben we niet alleen de overwinning gevierd maar ook alvast kerst, nu was hij tenminste wit. Biertjes in van Zanten en curry’s bij Curry’s. Het was weer een gezellige bedoeling!