DS3: Wedstrijdverslag Indus ’67

Een prachtige nazomerdag was het op 15 september. We hadden zin in de wedstrijd. We kenden de tegenstanders, dachten we. Echter tot onze verbazing herkenden we dames van hun 1e team in dit team. Dat mocht de pret niet drukken.

De 1e helft was pittig. De ballen van Indus vlogen ons om de oren. Veelal zo het doel in, ondanks onze verdediging. Brenda, de keeper deed wat ze kon en heeft menig bal tegen gehouden door goed te kijken en snel te reageren.  In de aanval speelden wij zorgvuldig en lang de bal rond, soms zelfs zo lang dat de scheids ons tweemaal bestrafte met tijdspel.

De rust gingen we in met een jammerlijke 0-10.

Na een flinke peptalk betraden we vol goede moed wederom het speelveld voor de 2e helft. Zichtbaar was dat wij vaker de bal richting doel gooiden. We werden brutaler, minder afwachtend en bleven strijden. Een aantal ballen eindigden op de lat of de paal. Het lukte gelukkig ook om verschillende keren loepzuiver de bal in het net van Indus te gooien.

Dominique, Betül, Deirdre scoorden mooie punten. De tegenstander deed alles om Francisca te belemmeren om te scoren. Ze werd zelfs opgetild en opzij gegooid. Maar met haar snelle moves wist zij maar liefst 2 x te scoren.

Al met al verloren we met 5-19. Maar we hebben gestreden, genoten en lekker gespeeld. Wij kijken uit naar de volgende wedstrijd met ons sportieve team dat elkaar steunt, aanmoedigt en beseft dat we het als team samen doen.