DS3: Conventus

Afgelopen zondag weer vroeg uit de veren! Op deze koude zondag mochten we weer handballen, en ook nog eens tegen Conventus. Wat een feest! Een team wat we kennen, en we weten wat we kunnen verwachten. Vallende mensen en stormrammen. Sommige van ons zijn heel vroeg en gelukkig worden we warm welkom geheten in de zaal en kantine die straalt van warmte en gastvrijheid.
We kunnen deze keer geen gebruik maken van Ester of Eva, want zij spelen zelf rond dezelfde tijd een uitwedstrijd. Daarnaast hebben we wat geblesseerden. Sonja en Catalina hebben mekaar een knietje gegeven in de training en daarom kon Sonja niet meespelen maar ze was er wel om ons aan te moedigen. Catalina kampt ook met een lastig been, maar wel aanwezig en ook meegestreden. Kelly en Marinda konden er helaas niet bij zijn, beiden toch altijd goed voor een paar doelpunten. Ook Nathalie moesten we missen, want voor de sfeer ook weer jammer is, altijd lachen met Nathalie, en nog even oefenen en dan ook goed voor een paar doelpunten. Tja wat zal ik over de wedstrijd zeggen? Dat ik ineens met nog maar 3 veldspelers om me heen stond? Do, krijgt 2 gele kaarten, en 2 minuten en als ik even niet oplet ook Sherida (“wat een aanstellers”)
Ook natuurlijk de nodige 7 meters – maar ja: nooit bij ons, alleen voor Conventus. De meningen over de scheidsrechter zijn wat verdeeld, maar dat komt vast door het “in het heetst van de strijd” gevoel?
Persoonlijk vind ik hem voor ons, (lieverdjes) behoorlijk streng.
🙂
Wat ik zeker zie is dat we steeds meer een team worden en samen strijden, en samen ten onder gaan, maar we herpakken ons steeds weer en we gaan steeds meer als team verdedigen en aanvallen. De trainingen werpen zijn vruchten af! Bij Feyenoord scoorden we 2 x, de 2 wedstrijden daarna beide keren goed voor 7 doelpunten. Wat,  als ik mijn statistieken een beetje goed bij hou, en we nu zonder Eva, Kelly, Nathalie, en Marinda en Esther spelen we “slechts 5 doelpunten maken” dat wil zeggen dat we bij een minder geblesseerde bezetting, en voltallig DS3 team (en een beetje hulp uit DS2) we best wel eens volgende keer 10 of 11 doelpunten kunnen maken.
Nu heb ik in mijn agenda gekeken; ik ben er (helaas) niet bij volgende keer tegen Conventus. Ik zit dan in Madrid (zondag 2 februari om 16.35 thuis) Ik reken op jullie dames, maak 1 of 2 doelpunten voor mij extra, terwijl ik met een Estrella Damn aan jullie zal denken, maar ik baal dat ik er niet kan zijn;bij deze gezellige bijeenkomst van handbalsters.
Volgende week geen wedstrijd maar weer een beetje extra teambuilden; Surpises/Sinterklaas met een aantal van het team. Gezellig; ik heb er zin in, mijn surprise is al bijna af !