DS3: Uit tegen Feyenoord DS3

Zondag 12 januari 2020 in Rotterdam-Zuid

Uit tegen Feyenoord DS3. We starten goed met een goede verdediging en direct ook sterk met schoten op het doel. Na vijftien minuten stonden we 3-0 achter waarbij we zeker goede kansen hadden en ook hebben benut. De eerste helft gingen we de rust in met een 7-0 achterstand. We stonden prima te verdedigen en hebben goede ballen afgegeven. Feyenoord had een goede keepster in het goal staan waardoor het ons de eerste helft niet lukte te scoren. In de rust werd besproken dat we meer ruimtes moesten creëren, zoals we deze week ook tijdens de trainingen hebben geoefend. Dit hebben we ook goed ingezet in de tweede helft. Hierdoor kon Betul ons eerste doelpunt scoren en Demi de tweede. De druk oefenen is zeker iets wat we met elkaar moeten doorzetten dan komt het helemaal goed met ons. We hebben met elkaar weer een mooie wedstrijd gespeeld en er zit zeker verbetering in het team. Dat werd ook gezien door de scheidsrechter. Na afloop kregen we daar een mooi compliment van die ze ons niet meer afnemen. 19-2 uitslag voor vandaag. Meiden we hebben weer lekker gespeeld en ik zeg maar zo… op naar volgende week.. dan gaan we weer knallen!!!