DS3: Helius

Afgelopen zondag mochten we weer tegen Helius. We hadden er weer veel zin in. We begonnen de wedstrijd goed met een 1-0 voorsprong. Dit door een hele mooie actie van Deirdre. De aanval stond goed de eerste helft maar door de goede verdediging van Helius kwam het niet echt tot afronding. In de verdediging ging het ook wel goed er moet alleen nog wat gewerkt worden aan de communicatie. Met een 5-10 achterstand gingen we zeker met goede moed de tweede helft in. In de tweede helft ging het alleen maar beter. De aanval stond goed en er werd ook goed afgerond. In de verdediging ging het ook een stuk beter. Er werd wat meer met elkaar gesproken en we hielpen elkaar meer. Ook kreeg Deirdre de eerste 2 minuten van haar leven. Met een eindstand van 12-21 was dit ons beste resultaat tot nu toe met nog veel mooiere uitslagen in de toekomst.