DS3: Wedstrijdverslag

Over de wedstrijd van 12 september, tegen DS1 van Saturnus Leiden kunnen we heel kort zijn: volgende keer beter.

De volgende wedstrijd tegen Ventura DS2 begonnen we goed, de opdracht was wederom; goed druk zetten en als het kan dan doorpakken en knallen. Met een lobje, breaks en een paar strakke ballen, hebben we daar in ieder geval onze uiterste best voor gedaan.

Het tempo lag lekker hoog en we moesten goed samenwerken om ruimte te creëren en te scoren. Aan het einde van de eerste helft zakte we in. Te laat terug, niet voldoende verdedigd. En daar konden we ons aan het begin van de tweede helft helaas niet overheen zetten.

Later in de tweede helft ging het verdedigen een stuk beter, dit kwam natuurlijk ook door de aanwijzingen van onze coach. Maar de tegengoals werden vooral goed voorkomen door onze tweede keeper, die maakte sinds lange tijd weer een come-back tussen de palen. Goed gedaan!!

Het weer is ons goed gestemd in ieder geval, tot nu toe hebben we steeds heerlijk weer. Dat is niet het belangrijkste, maar dat doet ons toch goed. Ons doelsaldo komt steeds hoger te liggen! Dat hebben we ook wel even gevierd (volgende keer na de wedstrijd), maar we kunnen trots zijn op de goals! Nog nooit hadden we zoveel doelpunten gescoord in een wedstrijd, vanaf hier gaan we hopelijk doorpakken. Tot volgende week!