DS3: HVOS

Om twaalf uur was het zover.. onze eerste zaalwedstrijd in de Zevenkampse Ring. Wij hadden er weer zin in en liepen vol goede moed de zaal binnen. Wij waren lekker op tijd en hadden ruim de tijd om goed warm te lopen en de keepers in te gooien.

Zoals gewoonlijk won Do de tos en mochten wij starten met de bal.  Zowel de verdediging als de aanval stond goed. HVOS scoorde het eerste puntje, maar al snel stonden wij gelijk.  Dit wisten wij 10 minuten vast te houden.  CJ stopte ook een aantal mooie ballen. Zo verlieten wij tevreden met 1 hele punt de eerste helft.  HVOS had 11 punten weten te bemachtigen.  Lang zo slecht nog niet!

Tijdens de rust kregen wij nog een positieve preek van onze coach Luuk. Met veel energie startten wij aan de tweede helft.  De verdediging stond als een muur! HVOS had moeite om er doorheen te komen.  In de aanval scoorde Kelly nog 2 mooie doelpunten! Zo was de eindstand 3-15 voor HVOS

Vandaag was Sherida assistent coach. Wegens blessure kon zij niet meespelen,  maar wist vanaf de kant haar positiviteit aan ons over te brengen!

Het was een leuke wedstrijd! Ook al verliezen wij tot nu toe alle wedstrijden, zien we toch progressie. We eindigen al twee wedstrijden onder de 20 doelpunten tegen.