Afgelopen zondag speelde wij tegen de Treffers in Krimpen. Niet alleen lekker dichtbij, maar ook nog een bekende scheids die ons floot. Een oud-speler van Roda!

Kortom, wij hadden er weer veel zin in!
Wij hebben inmiddels een team van ongeveer 13 spelers en zitten regelmatig met veel spelers op de wisselbank. Maar zondag niet. We hadden maar 1 wissel. En zoals Luuk het benoemde, een halve (gezien wat blessures). De een vindt dit fijn en de ander wat jammer.

Aan de kant hadden we weer gezellig wat publiek. Zoals gewoonlijk de ouders van Do en ook Roos en Brigitta (nieuwe speler) kwamen ons aanmoedigen. En Roos heeft als talent hard aanmoedigen langs de kant. Dit is zeer prettig voor degene die helemaal aan de andere kant van het veld staan. Het brengt positiviteit in ons team.

Het was een leuke wedstrijd en een leuk team. Wij kwamen in de eerste helft op een mooie voorsprong. Danielle knalde er 3 achter elkaar in. De treffers kwamen hiervan terug en wij kwamen op een achterstand. Danielle was lekker op dreef en maakte er nog 1 en Do smeet de bal er net voor de rust nog even in! Wij gingen met 13-5 de rust in.

De tweede helft was ook leuk! Wij waren wel wat moe van de halve wissel, maar gingen gewoon door. Danielle sloofde zich uit deze wedstrijd en maakte in totaal 8 doelpunten. Ook Demi heeft een mooi doelpuntje vanaf de hoek gemaakt. Ze werd vrijgespeeld en wist de ruimte goed te pakken.
Eindstand was 26-13 voor de Treffers.

Iedere wedstrijd maken wij meer doelpunten. Wij stonden op 10 en nu op 13! Trots op dit team!

Op naar de 14 doelpunten tegen DES volgende week zondag thuis om tien voor 5. Hopelijk met veel publiek!