GC1: Geen individu maar een team

Vandaag op het programma Atomium’61 GC1 – Roda’71 GC1.
De 1e wedstrijd van het seizoen , gelijk in de bloedhete zon. Viënne is jammer genoeg nog geblesseerd, verder waren we compleet. Na 7 weken vrij te zijn geweest,  hebben we nu 4x kunnen trainen en dan is het altijd afwachten hoe de groep het oppakt.

Laura is dit seizoen ons team komen versterken , zodat we 4 wissels hadden. Dit seizoen hebben we gekozen om 3-2-1 te gaan verdedigen , dit is uiteraard een proces waar we aan werken.

Vooraf was de opdracht om een goeie 3-2-1 te gaan spelen en om als team te gaan spelen.

Wat een leuke dingen heb ik gezien vandaag , verdedigend moeten we nog een tandje bijschakelen,  maar het gaat al de goeie kant op. Scoren kunnen we altijd en overal , maar het was zo mooi om te zien dat er echt als team werd gespeeld. Er werden wissels gespeeld , sommige spelers hebben op een vreemde plek gespeeld , maar ze bleven maar gaan. Ze hebben echt heel veel breaks gelopen en dat met 30 graden buiten.

Met een ruststand van 6-11 waren ze netjes aan de wedstrijd begonnen , met een eindstand van 15-21 hebben ze een verdiende overwinning geboekt(dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid ballen die op de paal of lat gingen , het leek wel alsof ze het erom deden.

Als coach ben je toch wel trots dat ze zo gepresteerd hebben, ondanks de enorme warmte. Dit team kan echt hele leuke dingen bereiken als ze als team blijven spelen.  Ik ben in ieder geval heel trots op ze!!!

Een trotse coach!!