GC1: Geen wisselspelers

De 1e zaalwedstrijd van het seizoen. Altijd spannend. Zeker omdat deze in de vakantieperiode valt. De GC1 bestaat oorspronkelijk 13 spelers, maar Viënne en Selm zijn geblesseerd. Casper, Simon, Max en Miloud nog op vakantie…

Dan blijven er nog maar 7 over. (Wel 3 begeleiders en Selm als supporter op de bank) Gelukkig hebben we het buitenseizoen aan de conditie gewerkt, eens kijken of dat te merken is.

De Meeuwen GC1 was de tegenstander van vandaag.

De 1e helft was een voorzichtig aftasten van elkaar. Doelpunten werden over en weer gemaakt en we gingen de rust in met een 7-7 stand. Dit voelde als een wedstrijd die we konden winnen.

2e helft kwamen we eerst op 2 punten achterstand. Toen was tactische wisselingen gedaan (voor zover dat kan zonder wissels) en toen begon het te lopen. We konden makkelijker het doel vinden en verdedigend ging het een heel stuk beter.

Met een uitslag van 17-25 een verdiende overwinning waar ik als coach heel trots op het team ben!!

Thiago: Je bleef maar gaan van hoek naar hoek, lekker je verdiende doelpuntje meegepakt! Ook goed over de cirkel naar binnen getrokken zodat er chaos kwam in de verdediging.

Maja: Je begrijpt heel goed hoe ik wil dat er gespeeld wordt en je voert dat ook heel goed uit. Prima wedstrijd gespeeld zowel aanvallend als verdedigend.

Caithlyn: 1e helft lekker wat doelpuntjes gescoord, dit gaat steeds beter! 2e helft lekker in het doel gestaan en de nodige mooie reddingen gedaan.

Queenchely: Ook jij moest veel rennen vandaag van hoek naar hoek. Je bent 1 van de weinigen die als rechtshandige kan scoren van de rechterhoek. Blijf daar lekker mee doorgaan.

Niene: Met nog 7 minuten te spelen moest je scoren van mij, want dan had iedereen gescoord. Dan gooi je er ineens 4 in!! Verdedigend echt goed gespeeld vandaag!

Laura: Vandaag heb je gedaan wat ik verwacht van je, zowel midden als beide opbouw posities gespeeld. Verdedigend stond je als een huis, aanvallend lekker je doelpuntjes meegepakt. Mooiste vandaag was je eigen inzicht in de verdediging. Je merkt echt dat je je plaats hebt gevonden in het team.

Joppe: 1e helft lekker staan keepen en genoeg ballen tegengehouden, soms met wat geluk maar toch. 2e helft mocht je losgaan van mij.. nou dat heb je gedaan. Topscorer vandaag met 8 doelpunten. Soms had je 3 spelers aan je zitten en nog ging je door. Blijf zo door gaan!!