DS3: Uit tegen WPK Westlandia DS5

Zondag 22 oktober is voor ons het zaalseizoen gestart. De opdracht voor het zaalseizoen, die we van de coach kregen, is: “iedere wedstrijd een beetje beter”. De afspraken voor de wedstrijd waren: als een speer terug en aanvallen met volle overtuiging. Als team waren we bijna compleet wat resulteerde in 12 speelsters. Eva speelde haar eerste wedstrijd. We gingen van start en wij waren het eerste team dat scoorde. We stonden voor!! Dat gaf ons inspiratie om nog meer te gaan scoren.

Na een aantal breaks van de tegenpartij gingen we de rust in met een stand van 10-4. De afspraken werden nog even herhaalt en dit gaf een impuls om de tweede helft in te gaan. We hebben een aantal penalty’s meegekregen. In de tweede helft hebben we beter verdedigd en probeerden we een aantal wissels in het veld in te zetten waardoor we nog een aantal doelpunten konden scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een stand van 18-9. We hebben met veel plezier gespeeld en voor volgende week stof om na te denken om een beetje beter te worden.