GC1: Kans op revanche!!

Op het programma vandaag: Roda’71 GC1 – DES’72 GC1

Geen onbekende voor ons, aangezien we op het veld tegen hun gespeeld hebben en toen nipt verloren met 18-20. Toen was dat mogelijk vanwege een slechte start aan de wedstrijd.

Vandaag nieuwe ronde nieuwe kansen. Jammer genoeg waren Niene en Max er niet bij. Viënne helaas nog steeds geblesseerd, Selm daartegen is weer terug van een blessure. Iedereen op scherp gezet en gezorgd dat ze gefocust aan de wedstrijd begonnen.

Nou dat was goed te zien. Vanaf de 1e minuut waren ze fel en scherp.

Dit resulteerde in een boeiend handbalgevecht waarbij het met de rust 12-7 stond. Dat was een hele andere score dan de vorige keer.

Tijdens het teamgesprek weer afspraken gemaakt en gelukkig konden we de voorsprong in de 2e helft behouden en zelfs een beetje uitbreiden.

Het is altijd leuk om te zien dat ze Finnen vanuit de training ook in de wedstrijd toepassen. Deze week hadden we getraind op kaatsen met de Cirkelspeler en dat is vandaag meerdere keren gelukt. Meerdere wissels zijn er ingezet , de ene keer lukte het , de andere keer niet , maar ze bleven wel doorgaan. Dat is zo mooi om te zien.

Miloud: Je brengt zoveel rust in het doel. 2e helft mocht je weer lekker spelen en dat deed je ook goed. Je begint steeds meer een teamspeler te worden. Zo mooi om te zien.

Maja: Vandaag eindelijk wat meer voor je eigen kansen gegaan. Kaatsen met de Cirkel heb je vandaag meerdere keren gedaan en daar kwamen ook echt kansen uit. Blijf jezelf ontwikkelen.

Caithlyn: Je bent niet meer de kleinste , maar toch glip je door elke verdediging heen. Ga nog meer voor je eigen kansen. Je ziet dat als je gaat , je steeds vaker scoort!!

Queenchely: Wat was je weer goed vanaf de rechterhoek. Je blijft maar scoren van die positie. Volgens mij ga je het stiekem nog leuk vinden daar.

Thiago: 2 wedstrijden op rij scoren!! Moet niet gekker worden. Je moest even inkomen qua verdedigen maar daarna stond je als een huis. Je wordt echt steeds beter!!

Simon : Vandaag mocht je als opbouwer verdedigen. Het was even wennen maar daarna pakte je het goed op. Echt tevreden met wat ik gezien heb. Lekker je doelpuntje meegepakt als Cirkel. Top!

Joppe: Zo scoor je 8x in 1 helft en zo maar 2x in een hele wedstrijd. Dat is handbal, maar vergeet niet hoeveel assists jij hebt gegeven door te kaatsen! Ohja de wereld vergaat niet als je naast schiet.. geen stervende zwaan meer spelen op het veld svp….

Casper: Als jij in goede doen bent , ben je zo waardevol. Verdedigend goed gespeeld vandaag , aanvallend ook goed , lekker doelpunten gescoord en een hele mooie bal naast het doel😂.

Selm: Na lang buiten spel te hebben gestaan , hoorde je gisteren dat je weer mocht spelen.. en dan moet je ook nog zolang op de bank zitten.. zo blij als een kind in de snoepwinkel was je toen je weer mocht spelen!! Lekker gespeeld vandaag en zoals gewoon doelpunten gescoord. Het was fijn om je weer erbij te hebben.

Laura: Je opdracht was vandaag om omhoog te komen en te schieten , anders zou je de sjaak zijn dinsdag. Nou je bent meerdere keren omhoog gekomen. Dreigen helpt dus echt wel 😂. 2e helft lekker staan keepen , al vond je zelf van niet.

En met deze 25-18 eindstand hebben we 2 wedstrijden op rij gewonnen, dat is altijd lekker. Het team vroeg gelijk wat ze nu kregen (zo verwend zijn ze al). Van Miloud moest dit in het verslag: Als jullie kampioen worden, trakteer ik het hele team inclusief begeleiding op domino’s pizza!!