GC1: Een maatje te groot!

Gisteren op het programma: Roda’71 GC1 – De Meeuwen GC1. Eerder dit seizoen was de uitslag 18-25 in het voordeel van Roda. Dus we wisten dat we konden winnen van ze.

Op Queenchely na waren we compleet , zelfs Viënne is weer terug na een lange blessure!

We begonnen redelijk aan de wedstrijd , kwamen 0-1 achter maar daarna werd er heel leuk handbal gespeeld waardoor we uitliepen naar een 10-1 voorsprong.

De ruststand heb ik persoonlijk niet meegekregen , er werd leuk handbal gespeeld dat was het belangrijkste.

Het was duidelijk dat we een maatje te groot waren en de uitslag van 36-10 geeft dat ook wel weer.

Caithlyn: 1e helft lekker in het doel gestaan met een paar leuke reddingen. 2e helft als midden gespeeld , dat ging ook best lekker moet ik zeggen.

Casper: Prima wedstrijd gespeeld, zeker verdedigend , aanvallend nog iets scherper graag , tegen sterkere tegenstanders krijg je niet zoveel kansen.

Thiago: Vandaag een keer weer als opbouwer spelen . Ik ben heel tevreden met hoe je dat het gedaan en hoe je voor je kansen bent gegaan. Mooi doelpunt gescoord vanuit de 5 wissel!

Simon: 1 van de betere wedstrijden vandaag. Als stoorzender voor de verdediging gaat je steeds beter af , je was daar zo belangrijk vandaag. Ook lekker je doelpunt meegepakt. Hou deze lijn vast!

Maja: Je wordt steeds meer een echt leider , zowel binnen als buiten het veld. Zowel als midden als als opbouwer goed gespeeld vandaag , ook je doelpunten meegepakt , het gaan voor je kansen gaat steeds beter!

Niene: Gestart als midden en dat ging best heel goed. Durf wat meer aanwezig te zijn en nog meer voor je kansen te gaan. Als opbouwer doe je dat namelijk al!

Selm: Beginnen in de rechterhoek geeft je vertrouwen , dan ga je echt beter spelen dan wanneer je ergens anders begint. Je kan overal spelen maar die hoek is echt jouw plek. Prima wedstrijd , leuke doelpunten. Hou vast deze lijn!

Viënne: Terug van een hele lange blessure , beetje onwennig in de aanval , verdedigend stond je als een huis , zo lekker aangepakt. Prima wedstrijd zeker als je bedenkt dat je 6 maanden niet gespeeld hebt. Op de trainingen gaan we je conditie weer opkrikken!!

Max: Wat ben je toch lekker snel , alleen in je snelheid vergeet je weleens de cirkel , probeer daarop te letten. Goed voor je kansen gegaan , probeer eens via stuit te scoren!!

Joppe: Ook jij hebt een lekkere wedstrijd gespeeld. Net als Simon , mooi als stoorzender voor de verdediging en daardoor de nodige breaks gelopen. 2e helft als keeper ging ook prima!

Miloud: Na de oefenwedstrijd van vorige week , heel goed hersteld. Vandaag zowel aanvallend als verdedigend een hele goede wedstrijd. Qua communicatie in de verdediging echt een compliment vandaag!

Laura: Ook jij een prima wedstrijd zowel aanvallend als verdedigend , lekker paar doelpunten gescoord, zoals ik altijd verwacht van je!

Hopelijk kunnen ze allemaal de lijn doortrekken en moet ik pizza trakteren aan het eind van het seizoen. Ze hebben het in ieder geval in eigen handen!!