GC1: Een fantastische wedstrijd!!

Vandaag op het programma Roda GC1 – Feyenoord HC2.
Feyenoord is nieuw in de poule gekomen in december en nog ongeslagen. Een onbekende maar blijkbaar sterke tegenstander gezien de uitslagen.

Vandaag voor het eerst een complete opkomst , dus 6 wissels en dus op volle sterkte. De kinderen zijn al langer met deze wedstrijd bezig dus ze op scherp zetten was totaal niet nodig. Ze hadden er heel veel zin in!

We begonnen zeer maar ook echt zeer sterk aan de wedstrijd. De kids zaten vanaf de 1e seconde overal bovenop , zowel aanvallend , als verdedigend, als vechten om de bal.  Dit resulteerde in een 8-0 voorsprong. Hele mooie aanvallen gezien en in de verdediging werd er uitstekend gecommuniceerd!

We gingen de rust in met een 19-10 voorsprong. Tijdens de rust iedereen wederom op scherp gesteld.

Begin 2e helft kwam Feyenoord iets terug maar Roda herpakte zich en heeft de wedstrijd uitstekend uitgespeeld. Wederom met hele mooie aanvallen als team , maar ook individuele acties. Verdedigend werd er nog steeds heel goed gecommuniceerd.

Met een verdiende 34-22 stapte ze van het veld af.

Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit 1 van de beste wedstrijden van het team is geweest. Iedereen heeft een ruime voldoende verdiend!!

Het liefste zou ik iedereen willen uitlichten maar dan wordt het een heel lang verslag!! Ik ben gewoon heel trots op iedereen.
Zeker voor het als team spelen vandaag. Complimenten hiervoor!

Vooraf had ik aan de kids beloofd om 5 suïcides te lopen als ze wonnen , dus aankomende dinsdag zal ik mij aan mijn woord houden. Ook al zal ik dan kapot gaan want conditie heb ik niet , maar het trotse gevoel van de overwinning vandaag zal me er doorheen helpen!

Een zeer trotse en zeer blije coach!!